Onze buren zijn aan de verbouwen

De PKN-kerk op het eiland is vanaf januari 2021 gesloten voor bezoekers. Er wordt flink verbouwd. Het gebouw dat eigenlijk alleen voor kerkdiensten gebruikt werd, wordt omgetoverd tot een multifunctioneel gebouw. Waar in de toekomst naast kerkdiensten ook andere evenementen kunnen plaatsvinden, zoals concerten, tentoonstellingen, vergaderingen, recepties, feestelijke bijeenkomsten en nog veel meer.

De PKN-gemeente en De Stal op de Kaag, zijn een samenwerkingsverband. Het agendabeheer van deze nieuwe prachtige locatie ligt bij onze stalmeesters Bob en Adriaan.

Er wacht De Stal dan ook een drukke intensieve tijd. Nu houden we de bouw goed in de gaten en gaan regelmatig kijken hoe het er voor staat.

Als alles meezit gaan de deuren van de kerk eind 2021 weer open voor publiek. Boekingen voor 2020 zijn dan ook heel hartelijke welkom. Neem daarvoor contact op met onze Stalmeesters.

 

 

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

Make a Child Happy

Zomerkamp op de Stal op de Kaag. Make a Child Happy
Lees meer

Trouwambtenaar Adriaan Tieleman

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer

De Dutch Don’t Dance Division

Dans, theater en muziek in een prachtig Hollands decor, onder het genot van een heerlijke driegangendiner.
Lees meer