Make a Child Happy

Zomerkamp

Ook dhet jaar organiseert Stichting Make a Child Happy een geweldige KinderVakantie op Kaageiland.

Voor veel kinderen die in armoede opgroeien is de zomervakantie eigenlijk niet een echte vakantie. Maar een periode zonder school, lang thuis zitten en niets kunnen doen omdat er geen financiële mogelijkheden voor zijn.

Dat breekt ons hart. De Stichting (met haar sponsoren, waaronder de Stal) zet zich in voor deze kinderen. Zodat ook zij kunnen genieten van leukre activiteiten, de zorgen even kunnen vergeten en mooie herinneringen kunnen maken.

We hopen op prachtig weer. Zwemmen, varen, muziek maken, sporten, knutselen en nieuwe vrienden maken. Als de kinderen na de vakantie weer naar school gaan, hebben ook zij een mooi verhaal te vertellen aan hun klasgenootjes.

Ga voor meer informatie en gegevens om deze stichting te steunen naar:  http://www.makeachildhappy.nl

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Met Stichting Dalmanoetha proberen wij een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen wij vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond, Sant' Egidio (daklozenhulp Amsterdam) en het Luchhavenpastorat op Schiphol  Kijk voor informatie over de doelen die wij steunen op https://dalmanoetha.nl

Daar kunt u ook zelf een aanvraag voor ondersteuning van uw project indienen.  en meer.

Ander nieuws

Trouwambtenaar Adriaan

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer

De Dutch Don’t Dance Division

Ook volgend jaar weer op Kaageiland!
Lees meer
Prince/Princess Foundation

Prince/Princess Foundation

Een enthousiaste club die jurkjes en broekjes maken voor arme kinderen.
Lees meer