Mercy Ships Charity Dinner

Op 29 november vond bij ons het Mercy Ships Charity Dinner plaats. Het was een mooie en gezellige avond om de sponsoren van dit goede doel te bedanken. Tijdens de avond werd er ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om te presenteren wat er met het ingezamelde gedaan wordt. 

Mercy Ships Charity Dinner

Dit goede doel vaart met een handvol ziekenhuisschepen langs de armste landen. De afgelopen jaren hebben zij al meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Wat ooit begonnen is als een droom is nu werkelijkheid.

Meer informatie

Wil je meer weten over de arrangementen en mogelijkheden bij Stal op de Kaag? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@stalopdekaag.nl of 0252-544688.

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

De Dutch Don’t Dance Division

Dans, theater en muziek in een prachtig Hollands decor, onder het genot van een heerlijke driegangendiner.
Lees meer
Prince/Princess Foundation

Prince/Princess Foundation

Op twee woensdagen in de maand ontvangen wij een enthousiaste club die jurkjes en broekjes maken voor arme kinderen.
Lees meer
Polderkamer vergaderruimte

Nieuwe website

Stal op de Kaag is vernieuwd! Na iets meer dan 10 jaar was het tijd voor een nieuw jasje voor onze website. 
Lees meer