Nieuwe website

Stal op de Kaag is vernieuwd! Na iets meer dan 10 jaar was het tijd voor een nieuwe website. 

Zakelijk

Met deze website willen wij meer zakelijke klanten trekken voor vergaderingen, meetings en presentaties. Met als doel meer inkomsten die wij kunnen investeren in goede doelen. Dat de website commerciëler is geworden, betekend zeker niet dat ons doel is gewijzigd. Wij blijven goede doelen en stichtingen een warm hard toe dragen. 

Wat is er veranderd?

Je kan bijna zeggen wat is er niet veranderd. De nieuwe website geeft een compleet overzicht van de diensten die Stal op de Kaag te bieden heeft, zowel voor de zakelijke- als particuliere markt. Je kan nu als bezoeker veel makkelijker de informatie vinden die je zoekt en contact met ons opnemen. 

Stal op de Kaag gaat Social

Stal op de Kaag is vanaf de lancering van de website ook te vinden op LinkedIn en Facebook. Op LinkedIn zullen wij jullie regelmatig informeren over alle zakelijke toepassingen, evenementen en ander nieuws. Op Facebook geven wij jou een kijkje in de 'keuken' van Stal op de Kaag. Waar zijn wij zo nu en dan mee bezig en houden we je op de hoogte van onze openbare evenementen: kookworkshop, kerstviering, breek de week en meer. Volg ons om altijd op de hoogte te blijven!

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

De Dutch Don’t Dance Division

Dans, theater en muziek in een prachtig Hollands decor, onder het genot van een heerlijke driegangendiner.
Lees meer
Prince/Princess Foundation

Prince/Princess Foundation

Op twee woensdagen in de maand ontvangen wij een enthousiaste club die jurkjes en broekjes maken voor arme kinderen.
Lees meer

Mercy Ships Charity Dinner

29 november was een mooie en gezellige avond om de sponsoren van dit goede doel te bedanken.
Lees meer