Nieuwe website

Stal op de Kaag is vernieuwd! Na iets meer dan 10 jaar was het tijd voor een nieuwe website. 

Zakelijk

Met deze website willen wij meer zakelijke klanten trekken voor vergaderingen, meetings en presentaties. Met als doel meer inkomsten die wij kunnen investeren in goede doelen. Dat de website commerciëler is geworden, betekend zeker niet dat ons doel is gewijzigd. Wij blijven goede doelen en stichtingen een warm hard toe dragen. 

Wat is er veranderd?

Je kan bijna zeggen wat is er niet veranderd. De nieuwe website geeft een compleet overzicht van de diensten die Stal op de Kaag te bieden heeft, zowel voor de zakelijke- als particuliere markt. Je kan nu als bezoeker veel makkelijker de informatie vinden die je zoekt en contact met ons opnemen. 

Stal op de Kaag gaat Social

Stal op de Kaag is vanaf de lancering van de website ook te vinden op LinkedIn en Facebook. Op LinkedIn zullen wij jullie regelmatig informeren over alle zakelijke toepassingen, evenementen en ander nieuws. Op Facebook geven wij jou een kijkje in de 'keuken' van Stal op de Kaag. Waar zijn wij zo nu en dan mee bezig en houden we je op de hoogte van onze openbare evenementen: kookworkshop, kerstviering, breek de week en meer. Volg ons om altijd op de hoogte te blijven!

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

De opbrengsten van Stal op de Kaag komen ten goede van diverse goede doelen. Bijvoorbeeld, Stichting de Zonnebloem, Stichting Ons Tweede Huis, het Rode Kruis en meer.

Ander nieuws

Prince/Princess Foundation

Op twee woensdagen in de maand ontvangen wij een enthousiaste club die jurkjes en broekjes maken voor arme kinderen.
Lees meer

Mercy Ships Charity Dinner

29 november was een mooie en gezellige avond om de sponsoren van dit goede doel te bedanken.
Lees meer