Geniet van ons gastheerschap

Stal op de Kaag heeft naast multifunctionele ruimtes ook mogelijkheden voor overnachten. Wij hebben voor ieder wat wils: families, scholen, verenigingen, sprekers of andere groepen. 

Spreker vooraf overnachten

Als trainer of spreker wil je op tijd aanwezig zijn voor het geven van een workshop, presentatie of training. Het drukke Nederlandse wegennet kan voor problemen zorgen. Stal op de Kaag biedt daarom de mogelijkheid om de nacht vooraf te overnachten. Wij hebben ruimte voor 2 personen op de 1e verdieping van Stal op de Kaag. Beide kamers zijn voorzien van een eenpersoonsbed en badkamer. 

De Schuur

De Schuur is een van onze vakantieverblijven. Deze ruimte is geschikt voor een vakantie met kinderen.  

 

Vakantiewoning

Geniet meerdere dagen van onze prachtige omgeving. Onze vakantiewoning 'Kaageraaring' kan maximaal 8 gasten ontvangen en is volledig aangepast voor mindervalide. Naast overnachten kun je ook een rondvaartboot met schipper huren. Wil je liever zelf varen? Je kan ook een boot huren bij bootverhuur Dieperzicht. Dieperzicht bevindt zich slechts op 5 minuten loopafstand. 

Hotel Orion

Naast onze eigen faciliteiten bevindt zich op Kaageiland ook Hotel Orion. Je kan hier overnachten vanaf € 55 per persoon. 

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Meer faciliteiten

Natuur en kunst

Lees meer
Overzicht Stal op de Kaag

Parkeergelegenheid

Lees meer
Vergaderruimte van Stal op de Kaag op Kaageiland midden in de Randstad

Apparatuur

Lees meer
Gezonde en smaakvolle catering bij vergaderlocatie en ruimte verhuur Stal op de Kaag.

Catering

Lees meer
Salonboot voor rondvaart - groot

Boten

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Terras

Lees meer
Speeltuin Stal op de Kaag voor familiedag

Speelterrein

Lees meer