Breek in de WeekPlus

 

Woensdag 1 november 2023

Dwalen door verhalen

De Bijbel is door de eeuwen heen een inspiratiebron geweest voor kunstenaars. De hoeveelheid verhalen zorgden ervoor dat er enorm veel beelden en schilderijen zijn gemaakt rond Bijbelverhalen. Adri van der Wal neemt ons op 1 november mee in kunstwerken die gemaakt zijn rond het Bijbelboek Exodus.

Vanaf 10.00 uur is er koffie en het programma begint om 10.30 uur.

 

Woensdagmorgen 6 december 2023

Kerstgroepen wereldwijd

Dit jaar wordt gevierd dat het 800 jaar geleden is dat Franciscus de eerste kerststal realiseerde. Deze gebeurtenis was voor De Vereniging Kerstgroepen in Nederland aanleiding om een boek uit te geven, met daarin verhalen en afbeeldingen van kerstgroepen wereldwijd. Henk Koning is de initiator achter dit boek en Kees van de Veer de fotograaf. Samen komen ze er op 6 december over vertellen.

Vanaf 10.00 uur is er koffie en het programma begint om 10.30 uur.

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

Make a Child Happy

Zomerkamp op de Stal op de Kaag. Make a Child Happy
Lees meer

Trouwambtenaar Adriaan

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer

De Dutch Don’t Dance Division

Binnenkort weer op Kaageiland! We schrijven hier binnenkort meer over.
Lees meer