Stichting Dalmanoetha

Stichting Dalmanoetha is opgericht op 17 mei 2018 en heeft eigenlijk maar één doel; het aanwenden van een significant deel van de opbrengsten van Stal op de Kaag voor het goede doelen. De stichting heeft de status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) gekregen vanaf de datum van oprichting. De stichting staat als goede doelen instelling geregistreerd bij de belastingdienst onder nummer 8588 07 208.

https://dalmanoetha.nl

Doelgroepen Stichting Dalmanoetha

Stichting Dalmanoetha wil haar middelen gebruiken ten gunste van de mensen die het nodig hebben, ouderen en mensen met een beperking, onze natuur en cultuur. Het liefst in onze regio maar evengoed ook daarbuiten, voor onderwijs en gezondheidszorg en voeding. Vanuit de initiatiefnemer Pastoor Kees van Lent speelt de bijbel daarbij een belangrijke rol. Dalmanoetha steunt graag lokale initiatieven vanuit de beginselen geloof, hoop en liefde.

Bestuur

De stichting kent een onafhankelijk bestuur met in totaal 7 bestuursleden, waarvan Pastoor Kees van Lent de voorzitter is. De stichting is gevestigd in Stal op de Kaag. Benieuwd wat wij met onze opbrengsten doen? Via ons nieuwsoverzicht geven wij regelmatig updates over de activiteiten van onze stichting. 

Aanvragen en meer informatie

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt een aanvraag doen bij ons secretariaat. Het secretariaat is te bereiken via 06-83956087.

Voor meer informatie over de doelen die wij steunen, kijk even op: https://dalmanoetha.nl