Stichting Dalmanoetha

Stichting Dalmanoetha is opgericht op 17 mei 2018 en heeft eigenlijk maar één doel; de opbrengsten van Stal op de Kaag gebruiken voor diverse goede doelen. De stichting heeft de status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) gekregen vanaf de datum van oprichting. Dit betekent dat de stichting als goede doelen instelling staat geregistreerd bij de belastingdienst onder nummer 8588 07 208.

Doelgroepen Stichting Dalmanoetha

Stichting Dalmanoetha wil haar middelen gebruiken ten gunste van de mensen die het nodig hebben, ouderen en mensen met een beperking, onze natuur en cultuur. Het liefst in onze regio maar evengoed ook daarbuiten, voor onderwijs en gezondheidszorg en voeding. Vanuit de initiatiefnemer Pastoor Kees van Lent speelt de bijbel daarbij een belangrijke rol. Dalmanoetha maakt zich dan ook sterk voor de Nederlandse kerken en het christelijk werk, met de nadruk op het jeugdwerk.

Bestuur

De stichting kent een onafhankelijk bestuur met in totaal 7 bestuursleden, waarvan Pastoor Kees van Lent de voorzitter is. De stichting is gevestigd in Stal op de Kaag. Benieuwd wat wij met onze opbrengsten doen? Via ons nieuwsoverzicht geven wij regelmatig updates over de activiteiten van onze stichting. 

Aanvragen en meer informatie

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt een aanvraag doen bij ons secretariaat. Het secretariaat is te bereiken via 0252-544688.