Contact

Adresgegevens

Stal op de Kaag
Julianalaan 13a
2159 LB Kaag

Telefoon: Adriaan Tieleman: 06-36105829 of Bob Otto: 06-30769358
E-mail: info@stalopdekaag.nl

Bereikbaarheid

Naast de Stal is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Stal op de Kaag ligt op Kaageiland en is enkel bereikbaar via de pont. Deze pont vaart 24/7 en kost per auto €4,50 voor een retour. Beneden aan de dijk kan je jouw auto ook gratis parkeren. Zo kan je lopend over de pont. Dit kost €1,00 per persoon voor een retour.

Auto

Vanuit Amsterdam richting Den Haag. Ga via de A4 en de A44 richting Leiden-West. Neem vervolgens afslag 2 Kaag-Dorp. Blijf borden richting Kaag-Dorp volgen. Aan het einde linksaf de Huigsloterdijk op. Rij met de auto de pont op en volg de doorgaande weg (Julianalaan) tot Stal op de Kaag. Je vindt ons aan je linkerhand. 

Vanuit Den Haag richting Amsterdam. Neem op de A44 afslag 2 Kaag-dorp. Blijf borden richting Kaag-Dorp volgen. Aan het einde linksaf de Lisserdijk op. Lisserdijk gaat over in de Huigsloterdijk. Volg deze weg tot de pont. Rij met de auto de pont op en volg de doorgaande weg (Julianalaan) tot Stal op de Kaag. Je vindt ons aan je linkerhand.

Openbaar Vervoer

Voor openbaarvervoer raadpleeg de "OV Flex" app. Met deze dienst kan je 30 minuten vooraf aan je reis een persoonlijke bus reserveren die jou van treinstation Nieuw-Vennep naar Stal op de Kaag brengt. Download deze app in de IOS Appstore of de Google Play Store.