Boten

Een eiland omringd door water, daar horen boten bij! Stal op de Kaag biedt jouw diverse mogelijkheden om van de Kagerplassen te genieten. 

Salonboot De Graeff van den Caeghe

Deze boot ging in 1909 het eerst te water. Deze prachtige salonboot werd in die tijd gebruikt als kerkboot. De kerkenraad en enkele notabelen van Abcoude werden met deze boot richting de kerk gebracht. Deze functie heeft de boot natuurlijk allang niet meer. In 2006 is de salonboot geheel gerestaureerd en voorzien van een elektrische aandrijving. De boot is geschikt voor groepen tot 12 personen.

Je huurt de rondvaartboot altijd met een schipper die je alles kan vertellen over de Kaag. Wist je dat de Kaag het populairste watersportgebied van Nederland is? De meeste gasten maken ook gebruik van de borrel en andere catering opties. Wij werken hiervoor veelal samen met Restaurant Tante Kee. Dit restaurant is ook op Kaageiland gevestigd. 

Prijs

Een twee uur durende rondvaart over de Kagerplassen voor maximaal 12 personen: € 225 ex. btw. 

Fluisterboot KaagErvaaring

Fluisterboot KaagErvaaring is gebouwd vanuit een droom van pastor Kees van Lent. Hij wil graag mensen met een beperking op dezelfde wijze laten genieten van de Kagerplassen. Net zoals hijzelf van jongs af aan heeft gedaan en nog steeds doet. 

De fluisterboot biedt ruimte aan 10 gasten en twee bemanningsleden. Wil je meer informatie of reserveren? Dit kan via de stichting KaagErvaring.  

Diversen

Als je De Schuur huurt mag je ook gratis gebruik maken van de surfplanken, roeiboten (4) en waterfietsen (4). Zo kun je zelf de wateren in en om Kaageiland ontdekken. 

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

De opbrengsten van Stal op de Kaag komen ten goede van diverse goede doelen. Bijvoorbeeld, Stichting de Zonnebloem, Stichting Ons Tweede Huis, het Rode Kruis en meer.

Meer faciliteiten

Natuur en kunst

Lees meer
Overzicht Stal op de Kaag

Parkeergelegenheid

Lees meer
Vergaderapparatuur Stal op de Kaag

Apparatuur

Lees meer
Catering - gamba's

Catering

Lees meer

Terras

Lees meer
Slaapkamer boven Kaagervaaring

Overnachten

Lees meer
Speeltuin Stal op de Kaag - groot

Speelterrein

Lees meer