Boten

Een eiland omringd door water, daar horen boten bij! Stal op de Kaag biedt jou diverse mogelijkheden om van de Kagerplassen te genieten. 

Salonboot De Graeff van den Caeghe

De Graeff van den Caeghe ging in 1909 voor het eerst te water. Deze prachtige salonboot werd destijds gebruikt als kerkboot. De kerkenraad en enkele notabelen werden met deze boot richting de kerk gebracht. Die functie heeft de boot natuurlijk allang niet meer. In 2006 is de salonboot geheel gerestaureerd en in 2018 voorzien van een elektrische aandrijving. De boot is geschikt voor groepen tot 12 personen.

Je huurt de rondvaartboot via De Stal en altijd met een schipper die je alles kan vertellen over de Kaag. Wist je dat de Kaag het populairste watersportgebied van Nederland is? 

Prijs

Een twee uur durende rondvaart over de Kagerplassen voor maximaal 12 personen: € 225 ex. btw. 

Fluisterboot KaagErvaaring

Naast onze vergadervilla Kaagervaaring ligt de fluisterboot KaagErvaaring, in een haventje, naast de beeldentuin. Deze boot is speciaal gebouwd om mensen in een rolstoel de gelegenheid te geven de Kagerplassen vanaf het water te verkennen. De fluisterboot kan worden gehuurd via Stichting Kaagervaaring, waarmee De Stal warme contacten onderhoudt. 

De fluisterboot biedt ruimte aan 10 gasten en twee bemanningsleden. Wil je meer informatie of reserveren? Dat kan via de stichting KaagErvaaring.  

Diversen

Als je De Schuur huurt mag je ook gratis gebruik maken van de surfplanken en roeiboten. Zo kun je zelf de wateren in en om Kaageiland ontdekken. 

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Met Stichting Dalmanoetha proberen wij een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen wij vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond, Sant' Egidio (daklozenhulp Amsterdam) en het Luchhavenpastorat op Schiphol  Kijk voor informatie over de doelen die wij steunen op https://dalmanoetha.nl

Daar kunt u ook zelf een aanvraag voor ondersteuning van uw project indienen.  en meer.

Meer faciliteiten

Natuur en kunst

Lees meer
Overzicht Stal op de Kaag

Parkeergelegenheid

Lees meer
Vergaderruimte van Stal op de Kaag op Kaageiland midden in de Randstad

Apparatuur

Lees meer
Gezonde en smaakvolle catering bij vergaderlocatie en ruimte verhuur Stal op de Kaag.

Catering

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Terras

Lees meer
Speeltuin Stal op de Kaag voor familiedag

Speelterrein

Lees meer