Terras

Het terras van Stal op de Kaag is gevestigd aan de achterkant van de oude stal. Waar je onder de hooischuur kunt genieten van een prachtig uitzicht over de polder van Kaageiland. 

Lunch of BBQ

Op dit terras kan met een groep heerlijk lunchen tussen de vergadersessies door. Naast lunchen kan je hier ook borrelen, vergaderen of dineren in de vorm van een BBQ. Wil je meer weten hierover? Neem dan contact met ons op via 0252-544688 of via het formulier op deze pagina. 

Groentetuin

Vanaf het terras heb je ook uitzicht op de 'groentetuin' van Stal op de Kaag. Hier worden diverse groenten en kruiden verbouwd zoals tomaten, munt en oregano. Deze verse zelf verbouwde groenten en kruiden worden gebruikt voor onze catering arrangementen.  

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Meer faciliteiten

Natuur en kunst

Lees meer
Overzicht Stal op de Kaag

Parkeergelegenheid

Lees meer
Vergaderruimte van Stal op de Kaag op Kaageiland midden in de Randstad

Apparatuur

Lees meer
Gezonde en smaakvolle catering bij vergaderlocatie en ruimte verhuur Stal op de Kaag.

Catering

Lees meer
Salonboot voor rondvaart - groot

Boten

Lees meer
Speeltuin Stal op de Kaag voor familiedag

Speelterrein

Lees meer