Op 13 juli 2019 vindt het tweede ChessQueens meisjestoernooi plaats in De Stal. Het toernooi begint om 10.30 uur. Iedereen mag meedoen en indeling vindt plaats op sterkte. In de hoofdgroep spelen sterke meisjes mee die in hun leeftijdsgroep soms zelfs Nederlands kampioen zijn.

Het toernooi is een idee van de ChessQueens, waarin het Nederlandse damesteam is georganiseerd en waarin dus de sterkste spelers van ons land actief zijn. Zij zijn tijdens het toernooi aanwezig, spelen graag ook een partijtje tegen de liefhebbers of zijn er voor advies en overleg. De prijsuitreiking wordt gedaan door een ex-wereldkampioen schaken bij de vrouwen, Zhu Chen, Chinees van geboorte, grootmeester en wereldkampioene in de periode 2001-2004.

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

De Dutch Don’t Dance Division

Dans, theater en muziek in een prachtig Hollands decor, onder het genot van een heerlijke driegangendiner.
Lees meer
Prince/Princess Foundation

Prince/Princess Foundation

Op twee woensdagen in de maand ontvangen wij een enthousiaste club die jurkjes en broekjes maken voor arme kinderen.
Lees meer

Mercy Ships Charity Dinner

29 november was een mooie en gezellige avond om de sponsoren van dit goede doel te bedanken.
Lees meer