Passie in de Kaagse kerk het alternatief voor de Mattheüs Passion

Op 11 mei 2019 ging de samenwerking tussen de Stal op de Kaag en The Dutch Don't Dance Division van start met een dans-theater voorstelling in het Hollandse langschap van de Kaag en de Kagerplassen.

Het décor verplaatste zich rond de Stal, zo was er een voorstelling op onder andere het Labyrint, eiland Padmos en het zwemstrandje.

 

Passie 

De Dutch Don't Dance Division geeft inmiddels al drie jaar een indrukwekkende sfeervolle voorstelling in de week voor Pasen.

In een uur brengen dansers u in  verschillende sferen met prachtige muziek van o.a. Pärt, Godar en natuurlijk Bach, al zijn verrassingen niet uitgesloten. In een intieme setting rondom de dansers, zit iedereen eerste rij en ontstaat er een gezamenlijke beleving. Een reis door lichaam en ziel, met choreografieën van artistiek leider Thom Stuart en van de talentvolle dansers/choreografen Greta Benedetta Zappettini, Mao Ueda & Lorenzo Topino.

 

Meer informatie

Voor meer optredens en informatie over De Dutch Don't Dance Division kijk op https://www.ddddd.nu

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Met Stichting Dalmanoetha proberen wij een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen wij vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond, Sant' Egidio (daklozenhulp Amsterdam) en het Luchhavenpastorat op Schiphol  Kijk voor informatie over de doelen die wij steunen op https://dalmanoetha.nl

Daar kunt u ook zelf een aanvraag voor ondersteuning van uw project indienen.  en meer.

Ander nieuws

Make a Child Happy

Zomerkamp op de Stal op de Kaag. Make a Child Happy
Lees meer

Trouwambtenaar Adriaan

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer
Prince/Princess Foundation

Prince/Princess Foundation

Een enthousiaste club die jurkjes en broekjes maken voor arme kinderen.
Lees meer