Prince/Princess Foundation

Een enthousiaste club die zich inzetten voor het goede doel. Deze club mannen en vrouwen maakt voor het Prince/Princess Foundation jurkjes en broekjes voor kinderen wonend in de allerarmste gebieden ter wereld. 

Prince/Princess Foundation

Met een grote groep vrijwilligers maken zij jurkjes en broekjes voor de armste gebieden ter wereld. De kleding die zij maken moet aan heel wat eisen voldoen. Zo mogen er geen knopen of ritsen aan doen. Ook houdt deze club rekening met het warme klimaat van deze gebieden. Ze gebruiken koele en comfortabele stoffen zodat de kinderen deze kleding goed kunnen dragen in de regio's Afrika en Zuid-Azië. Deze organisatie is voor een groot deel afhankelijk van donaties. 

Afgelopen periode hebben de dames zich ingezet voor: actie Schoenendoos.

Vrijwilligersprijs van Gemeente Teylingen

Op donderdag 6 december heeft het Price/Princess Foundation de vrijwilligersprijs van Gemeente Teylingen ontvangen. De organisatie van het goede doel ontvingen een prachtig kunstwerk en een geldbedrag van € 1000. Namens het team van Stal op de Kaag, van harte gefeliciteerd! 

Meer informatie

Wij ontvangen bij Stal op de Kaag diverse verenigingen. Ben jij met je vereniging nog op zoek naar een sfeervolle locatie? Neem contact met ons op over de mogelijkheden en de beschikbaarheid

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Met Stichting Dalmanoetha proberen wij een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen wij vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond, Sant' Egidio (daklozenhulp Amsterdam) en het Luchhavenpastorat op Schiphol  Kijk voor informatie over de doelen die wij steunen op https://dalmanoetha.nl

Daar kunt u ook zelf een aanvraag voor ondersteuning van uw project indienen.  en meer.

Ander nieuws

Make a Child Happy

Zomerkamp op de Stal op de Kaag. Make a Child Happy
Lees meer

Trouwambtenaar Adriaan

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer

De Dutch Don’t Dance Division

Ook volgend jaar weer op Kaageiland!
Lees meer