Prince/Princess Foundation

Op twee woensdagen in de maand ontvangen wij een enthousiaste club die zich inzetten voor het goede doel. Deze club mannen en vrouwen maken voor het Prince/Princess Foundation jurkjes en broekjes voor kinderen wonend in de allerarmste gebieden ter wereld. 

Prince/Princess Foundation

Met een grote groep vrijwilligers maken zij jurkjes en broekjes voor de armste gebieden ter wereld. De kleding die zij maken moet aan heel wat eisen voldoen. Zo mogen er geen knopen of ritsen aan doen. Ook houdt deze club rekening met het warme klimaat van deze gebieden. Ze gebruiken koele en comfortabele stoffen zodat de kinderen deze kleding goed kunnen dragen in de regio's Afrika en Zuid-Azië. Deze organisatie is voor een groot deel afhankelijk van donaties. Je helpt hun heel erg met het overmaken van een gift, dit kan al vanaf € 10. 

Vrijwilligersprijs van Gemeente Teylingen

Op donderdag 6 december heeft het Price/Princess Foundation de vrijwilligersprijs van Gemeente Teylingen ontvangen. De organisatie van het goede doel ontvingen een prachtig kunstwerk en een geldbedrag van € 1000. Namens het team van Stal op de Kaag, van harte gefeliciteerd! 

Meer informatie

Wij ontvangen bij Stal op de Kaag diverse verenigingen. Ben jij met je vereniging nog op zoek naar een sfeervolle locatie? Neem contact met ons op over de mogelijkheden en de beschikbaarheid

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

De opbrengsten van Stal op de Kaag komen ten goede van diverse goede doelen. Bijvoorbeeld, Stichting de Zonnebloem, Stichting Ons Tweede Huis, het Rode Kruis en meer.

Ander nieuws

Mercy Ships Charity Dinner

29 november was een mooie en gezellige avond om de sponsoren van dit goede doel te bedanken.
Lees meer
Polderkamer vergaderruimte

Nieuwe website

Stal op de Kaag is vernieuwd! Na iets meer dan 10 jaar was het tijd voor een nieuw jasje voor onze website. 
Lees meer