Vergaderen

Vergaderen op een eiland

Stal op de Kaag beschikt over verschillende inspirerende ruimtes die zich perfect lenen voor jouw vergadering. Ondanks dat we midden in de randstad zijn gevestigd ervaar je hier rust, ruimte en natuur. De ingrediënten voor een productieve vergadering en dat op nog geen 30 minuten rijden vanaf Amsterdam, Den Haag en Leiden. 

Faciliteiten

Tijdens jullie verblijf op Stal op de Kaag zal het jullie aan niets ontbreken. De Stalmeesters Adriaan en Bob zorgen voor de lekkerste koffie, lunch en snack. Zij staan jullie te woord voor al jullie vragen en regelen dat alles op rolletjes verloopt. Uiteraard zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Wifi
  • Interactief presentatiescherm (verrijdbaar)
  • Flip-over
  • Stiften, post-its, pennen, potloden
  • Rolstoelvriendelijk

Vele gingen jullie voor

Onze vergaderruimtes worden zowel door grote als kleine bedrijven gehuurd. Bedrijven die wij al vaker mochten verwelkomen zijn: ASN Bank, Iris scholengemeenschap, Junis, Lof Media, Nationale Politie, Post NL en de Rabobank. Deze bedrijven waren allemaal erg enthousiast over onze vergaderlocatie. Zij gaven aan dat ze hier echt te gast waren, in een warme en huiselijke sfeer werden ontvangen en dat midden in de Randstad. Wil jij dit ook ervaren? Reserveer hier gemakkelijk jouw vergaderruimte!

Bekijk onze andere mogelijkheden

Groepsaccommodatie De Schuur voor 20 personen

Familieweekend

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Jubileum familiedag

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Receptie

Lees meer
Buiten dineren trouwerij Stal op de Kaag

Trouwen

Lees meer
Polderkamer vergaderruimte

Zaalhuur

Lees meer