Familie-weekend

Op zoek naar een locatie voor de jaarlijkse familieweekend/week? Wij bieden jullie de onze accommodatie De Schuur, perfect voor jong en oud. Een gezellige schuur waar je met de familie bij elkaar kunt komen om bij te kletsen, te BBQ-en of te spelen. 

Speeltuin

De speeltuin beschikt over verschillende speeltoestellen, maar is ook zeker ruimte voor een potje voetbal met opa's, ooms, kinderen en tantes. 

Boten

Als je de Schuur huurt mag je ook gratis gebruik maken van de surfplanken, roeiboten en waterfiets. Wil je liever een rondvaart over de Kagerplassen? Je kunt ook een rondvaart in onze salonboot boeken. Onze stalmeester Adriaan laat jullie graag de mooiste plekken van de Kagerplassen zien. 

Laarzenpad

Het Laarzenpad is een wandelroute van 5km over Kaageiland die leuk is voor jong en oud. De wandelroute loopt langs Stal op de Kaag, je kan dus gemakkelijk starten vanaf onze locatie. 

BBQ en buitenhaard

Wil je BBQ-en met de familie? Het terras aan de achterzijde leent zich hier perfect voor. Hier staat een buitenhaard waar je marshmallows kunt roosteren en is genoeg ruimte voor een BBQ. 

Overnachten

De locatie kun je voor een weekend of week huren. 

Bekijk onze andere mogelijkheden

Groepsaccommodatie De Schuur voor 20 personen

Familieweekend

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Jubileum familiedag

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Receptie

Lees meer
Buiten dineren trouwerij Stal op de Kaag

Trouwen

Lees meer
Polderkamer vergaderruimte

Vergaderen

Lees meer
Polderkamer vergaderruimte

Zaalhuur

Lees meer