De Schuur

Tot 50 personen
Overnachten tot 20 personen
Gratis wifi aanwezig
Scherm, audio en flip-over aanwezig
Diverse bootjes
Badkamer & keuken

De Schuur is een prachtige plek aan de rand van de weilanden die bijzonder geschikt is voor groepen. De Schuur wordt volop verhuurd aan scholen, de scouting, jongeren en vormselgroepen maar is ook populair als trainingslocatie. Daarnaast wordt de Schuur ook verhuurd als vakantiewoning. De inrichting is karakteristiek, maar ook nieuw. Door de aanwezigheid van vergaderbenodigdheden kan deze ruimte veelzijdig ingezet worden. Overnachten kan ook: de slaapzolder beschikt over 8 bedden, maar biedt ruimte aan 15 personen, die dan wel hun eigen slaapspullen mee moeten nemen. De schuur beschikt over een toilet, twee douches, een keuken en een mooi terras met een haard met uitzicht over de polder.

Een perfecte ruimte voor

  • Familiedag
  • Schoolkamp
  • Vergadering
  • Training
  • Workshop
  • Vakanties

Voorzieningen

Als je de schuur huurt, huur je de ruimte. Wil je gebruik maken van de eigen keuken, dan kan dat. Catering vanuit de Stal is natuurlijk ook mogelijk, maar dan moet je wel overleggen met onze stalmeesters. De schuur is voorzien van een badkamer en keuken die vrij gebruikt mogen worden. Aan de achterzijde van de Schuur bevindt zich een terras met uitzicht over de polder. Hier kun je uitstekend barbecueën of rond het kampvuur zitten. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden: surfplanken, roeiboten, een pingpongtafel en een speeltuin. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde familiedag, training, kamp of vakantie. De Schuur beschikt over eigen wifi en er staat een piano.

Reserveringen

Voor reserveringen verwijzen wij je graag door naar Bel Villa. Samen met hen verzorgen wij de reserveringen zodat je makkelijk online kunt reserveren. Mocht je vragen hebben over de accommodatie of iets meer willen weten? Wees dan zo vrij om ons te bellen of mailen.