Trouwen op een eiland

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn opzoek naar een passende locatie om elkaar het jawoord te geven. Stal op de Kaag helpt met alle liefde om deze dag onvergetelijk te maken. 

Trouwlocatie

Stal op de Kaag is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Kaag en Braassem. Deze locatie is enkel bereikbaar met de boot en pont. Dit maakt onze locatie uniek en biedt vele mogelijkheden. Hieronder zetten wij een aantal van de mogelijkheden voor jullie bijzondere dag uiteen.

Ceremonie

Jullie kunnen achter Stal op de Kaag in de prachtige tuin met uitzicht over de polderlandschappen trouwen. Indien het weer tegenzit kunnen we altijd uitwijken naar de Kaagkamer. De Kaagkamer is een huiselijke ruimte waar de grote ramen uitzicht geven over de Kagerplassen. 

Rondvaart

Na de ceremonie kunnen jullie samen met de daggasten de verbintenis vieren op onze salonboot uit 1914. Onze stalmeester vaart jullie over de Kagerplassen en laat jullie de mooiste plekken van de Kaag zien. Indien gewenst kunnen we hapjes, drankjes en andere catering wensen meenemen aan boord. 

Aankomen in de salonboot i.p.v. een auto en zo jullie gasten verrassen? Dat kan natuurlijk ook! 

Receptie

Na de ceremonie met een vrienden, familie, collega's en kennissen op de liefde proosten onder de hooischuur. Deze locatie heeft ook uitzicht over de polder en de plek waar het huwelijk zich heeft voltrokken. Het terras onder de hooischuur biedt ruimte tot ongeveer 200 gasten. 

Diner

Het diner kan ook bij ons plaatsvinden, maar wij adviseren onze gasten veelal een van de fantastische restaurants in de omgeving. Zo kunnen jullie heerlijk culinair dineren bij Tante Kee. Jullie diner- en feestlocatie kunnen jullie ook combineren bij 't Kompas of Tussen Kaag en Braassem. Tussen Kaag en Braassem ligt een klein stukje verderop en is bereikbaar met de auto en boot. 

Feest

Stal op de Kaag verzorgt graag alles voor jullie perfecte huwelijksdag, maar is geen feestlocatie. Gelukkig bieden vele ondernemers op en om Kaageiland de mogelijkheden voor een spetterende feestavond tijdens jullie trouwerij. Indien gewenst en mogelijk brengen wij jullie hier ook heen per boot. 

BABS

Wij hebben zelfs onze eigen trouwambtenaar; Adriaan Tieleman. Wil je meer weten over trouwen op de Kaag, neem contact met ons op.

Bekijk onze andere mogelijkheden

Groepsaccommodatie De Schuur voor 20 personen

Familieweekend

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Jubileum familiedag

Lees meer
De tuin van Stal op de Kaag geschikt voor trouwerij, borrel of jubileum in Zuid-Holland.

Receptie

Lees meer
Polderkamer vergaderruimte

Vergaderen

Lees meer
Polderkamer vergaderruimte

Zaalhuur

Lees meer