Even bijpraten

Onder deze rubriek leest u onze laatste nieuwtjes. 

De liefde voor het ambacht drijft portretschilder Edwin van den Dikkenberg tot het maken van prachtige kunstwerken. Maandag 22 november kwam hij naar de Stal om het portret dat hij gemaakt heeft van Kees van Lent te overhandigen. Wij zijn trots op onze initiatiefnemer, Het schilderij verdient dan ook een mooi plekje in de Stal. 

 

 

Zo was er  maandagavond 1 november de presentatie van de Heijnes wijn in De Stal. Rode en witte wijn met een origineel etiket, voorzien van een afbeelding van een Heijnes schilderij. Heijnes (1888-1963) was kunstschilder, en dorpsgenoot van de Kagers. De aanwezigen hebben genoten van de presentatie en de wijn! Natuurlijk deed ook het verhaal achter het schilderij van Tante Kee, dat in De Stal hangt de aanwezigen glimlachen.

 

 

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

Vergaderruimte in Zuid-Holland midden in de natuur.

Coronavirus Stal op de Kaag

Samen maken we ontmoeten op een veilige manier mogelijk.
Lees meer

Make a Child Happy

Zomerkamp op de Stal op de Kaag. Make a Child Happy
Lees meer

Trouwambtenaar Adriaan Tieleman

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer