De kerk is in gebruik genomen

Kleine terugblik

De afgelopen meimaand stond in het teken van de opening van de Kaagse kerk. Op zaterdag 14 mei, was iedereen die zin had, welkom om een kijkje te nemen in de kerk. Velen gaven daar gehoor aan en het werd een drukke gezellige middag. Er was veel belangstelling voor de presentatie waarin duidelijk werd wat er allemaal aan bouwactiviteiten hebben plaatsgevonden. Hulde aan de bouwcommissie en de bouwers voor dit grote project.

Het houtkwintet BlaasVaak zorgde voor een extra tintje en de inwendige mens werd niet vergeten. Menigeen heeft nu kenniskunnen maken met deze prachtige kerk en wie weet ontmoeten wij u nog eens bij een receptie, trouwerij, of gewoon bij een vergadering, wat ook voor dat laatste is de kerk een unieke plek geworden.

Zondag 22 mei was de officiële opening. Deze werd verricht door de commissaris van de koning: Jaap Smit. Het feliciteerde het kerkbestuur, maar ook de Stal, Bob, Adriaan en Kees met deze locatie uitbreiding. De Dutch Don't Dance Division trakteerde de gasten op een paar prachtige voorstellingen. En ook deze middag werd de inwendige mens weer goed verzorgd door het Stalteam.

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

Make a Child Happy

Zomerkamp op de Stal op de Kaag. Make a Child Happy
Lees meer

Trouwambtenaar Adriaan

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer

De Dutch Don’t Dance Division

Binnenkort weer op Kaageiland! We schrijven hier binnenkort meer over.
Lees meer