Passie voorstellingen van DEDDDD

De Kaagse kerk was in april 2022 het decor van een nieuwe voorstelling van DeDDDD: 'Passie'.  Pure dans op mooie muziek. Gedanst door gepassioneerde dansers in prachtige kostuums, mooi uitgelicht, met als enig decor deze kleine kerk. Een intieme setting: het publiek zit rondom de dans/dansers.

In aanloop naar Pasen werd de devotie van het menselijke lichaam, ziel én de dans niet alleen vertolkt door de negen jonge DeDDDD-dansers, maar zij leverden ook hun gepassioneerde choreografische bijdrage. De Australische Ebony Murray die voor drie mannen choreografeert en Lorenzo Mattioli die met twee dansers het binnenste van zijn ziel lieten zien.
Het waren prachtige bijeenkomsten vol Schoonheid en Passie in dans en muziek met o.a. ‘The Deer’s Cry’, (Arvo Pärt), het openingskoor van de Johannes Passion (J.S. Bach) en   ‘Erbarme Dich, Allah', een bewerking van de beroemde aria van Bach.

Er is volop genoten van deze prachtige dansvoorstellingen. 

Ga voor meer informatie naar:https://www.ddddd.nu 

Informatie opvragen

Wat wij doen met onze opbrengsten

Wij proberen een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze omgeving en steunen vele locale goede doelen zoals Stichting Ons Tweede Thuis, Prince/Princess Foundation, Stichting De Zonnebloem, Voedselbanken in de regio, Eendenkooi Warmond en werken ook graag samen met anderen die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld en meer.

Ander nieuws

Make a Child Happy

Zomerkamp op de Stal op de Kaag. Make a Child Happy
Lees meer

Trouwambtenaar Adriaan

Trouwen op de Kaag met een bijzondere trouwambtenaar
Lees meer

De Dutch Don’t Dance Division

Binnenkort weer op Kaageiland! We schrijven hier binnenkort meer over.
Lees meer