Polderkamer

Tot 40 personen
Rolstoelvriendelijk
Gratis wifi aanwezig
Diverse catering mogelijkheden
Groot presentatie scherm aanwezig
Audio installatie

De kaagkamer is onze grootste vergaderruimte met weids uitzicht over het polderlandschap van Kaageiland. De ramen zorgen voor een lichte en open ruimte. Een fijne vergaderlocatie om productief en creatief te vergaderen. De kamer is voorzien van alle benodigdheden: wifi, groot touchscreen presentatiescherm, flipover, geluidsinstallatie en een piano. 

Een perfecte ruimte voor

  • Vergadering
  • Training
  • Workshop
  • (Bedrijfs)presentatie

Faciliteiten

De gehele dag zijn onze stalmeesters aanwezig en zorgen zodat het jullie aan niets ontbreekt. Zo kun je de hele dag onbeperkt gebruik maken van water, sap en snoepjes. Dit kun je naar wens uitbreiden met onze diverse arrangementen. Denk hierbij aan een lunch, diner, snack, koffie, thee of borrel. 

Terras

Willen jullie opsplitsen in verschillende groepen? Als het weer het toe laat kunnen jullie ook vergaderen op het terras buiten. Het is hier heerlijk vertoeven onder de grote hooikap. 

Capaciteit

U-vorm  Carré Cabaret Theater
18 24 30 40

Prijs

Huur polderkamer en algemene ruimte per dagdeel € 425 ex btw
Gebruik van audio en presentatiescherm per dagdeel € 35 ex btw

Bij groepen vanaf 15 personen wordt een extra stalmeester ingezet tegen een tarief van € 170 per uur ex btw. Kleine groepen brengen wij een gereduceerd tarief in rekening. Overleg met onze stalmeesters!

Bekijk onze andere mogelijkheden

Kaagkamer algemene ruimte van Stal op de Kaag vergaderlocatie in de Randstad

Kaagkamer

De algemene ontvangstruimte met open keuken, vleugel en open haard. Ook te huur voor een borrel, receptie of kookcursus.
Lees meer
Vergaderruimte Dieperpoelkamer Stal op de Kaag dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag

Vergaderruimte Dieperpoel

Een sfeervolle ruimte met open haard en uitzicht over de Kagerplassen. Waar jij productief kunt vergaderen en brainstormen.
Lees meer
Groepsaccommodatie de Schuur voor familiedagen, trainingsruimte of schoolkampen.

Vakantiewoning De Schuur

Huur onze huiselijke ruimte met uitzicht over het polderlandschap. Voorzien van slaapzolder en terras aan het water. Ideaal voor scouting of andere groepen met kinderen.
Lees meer
Aangepaste vakantiewoning aan het water in Zuid-Holland. Kaagervaaring Stal op de Kaag

Vakantiewoning Kaagervaaring

Sfeervolle accommodatie voor 8 personen inclusief een terras met uitzicht over de Kagerplassen. Geheel aangepast voor mindervalide.
Lees meer

De Kaagse kerk

De PKN-kerk op Kaageiland is verbouwd tot een prachtig, multifunctioneel centrum. Het beheer daarvan is in handen van onze stalmeesters.
Lees meer