Kaagervaring

8 personen
3 slaapkamers
Gratis wifi
Rolstoelvriendelijk
Boot (rolstoelvriendelijk)

Geniet van het prachtige Zuid-Hollandse landschap op Kaageiland in deze sfeervolle vakantiewoning. Op het grote terras kijk je heerlijk uit over de Kagerplassen. Door onze locatie ben je ook van harte welkom met jouw eigen boot. Deze kan je aanleggen aan onze stijger naast de vakantiewoning. Geen eigen boot? Je kunt ook een boot huren en de schitterende wateren rondom de Kaag ontdekken. Zowel de accommodatie als boot zijn aangepast voor mindervalide. 

Indeling

De woonkamer met open keuken is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte voor 8 personen. Op de begane grond is een 2 persoons slaapkamer met badkamer en suite. Deze badkamer is voorzien van extra faciliteiten voor rolstoelgebruikers en mindervalide. De eerste etage is middels een trap en traplift te bereiken. Hier bevinden zich nog 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met 4 bedden en 1 slaapkamer met een 2 eenpersoonsbedden. 

Kaageiland

Kaageiland is de ideale plek om even lekker tot rust te komen. Je kan hier heerlijk fietsen over de diverse fietsroutes. Wandelen over het laarzenpad en genieten van water. De Kaag is het oudste watersportgebied van Nederland en biedt diverse activiteiten.  

Bijzonderheden

  • Er is een kinderbedje, -stoel en -badje aanwezig. 
  • Om op het eiland te komen betaal je € 4,50 per retour met het pontje. 
  • Deze accommodatie wordt vanwege de rust niet verhuurt aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van feest is niet toegestaan.