Kaagervaring

8 personen
3 slaapkamers
Gratis wifi
Rolstoelvriendelijk
Boot (rolstoelvriendelijk)

Geniet van het prachtige Zuid-Hollandse landschap op Kaageiland in deze sfeervolle vakantiewoning. Op het grote terras kijk je heerlijk uit over de Kagerplassen. Dankzij een eigen aanlegsteiger, ben je ook van harte welkom met je eigen boot. Vanaf het terras stap je dan zo je eigen boot in! Geen eigen boot? Je kunt ook een boot huren en de schitterende wateren rondom de Kaag ontdekken. Het vakantiehuis is volledig ingericht voor mensen met een beperking zodat ook zij kunnen genieten van deze unieke woning op een uitzonderlijke locatie. Over 2018 kreeg vakantiewoning Kaagervaaring een "Award of excellence" uitgereikt door Belvilla met een gemiddeld cijfer 10. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Indeling

De woonkamer met open keuken is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte voor 8 personen. Op de begane grond is een 2 persoons slaapkamer met badkamer en suite. Deze badkamer is voorzien van extra faciliteiten voor rolstoelgebruikers en gebruikers met een beperking. De eerste etage is middels een trap en traplift te bereiken. Hier bevinden zich nog 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met 4 bedden en 1 slaapkamer met een 2 eenpersoonsbedden. 

Kaageiland

Kaageiland is de ideale plek om even lekker tot rust te komen. Je kan hier heerlijk fietsen over de diverse fietsroutes, wandelen over het laarzenpad en genieten van water. De Kaag is het oudste watersportgebied van Nederland en biedt diverse activiteiten.  

Voor beschikbare data en prijzen klik hier

Bijzonderheden

  • Er is een kinderbedje, -stoel aanwezig. 
  • Om op het eiland te komen betaal je € 4,50 per retour met het pontje. 
  • Deze accommodatie wordt vanwege de rust niet verhuurt aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van feesten is niet toegestaan.